OBKROŽI 12 za ekipo, ki bo delala #ZATE

Dogodki

Spoštovane občanke, spoštovani občani Mestne občine Velenje.

Slabega župana izvolijo dobri ljudje, ki ostanejo doma in ne gredo na volitve. Slabo sestavo občinskega sveta izvolijo dobri ljudje, ki ostanejo doma in ne gredo na volitve.

Zato v nedeljo, 18. novembra, pojdite na volišča in izberite najboljše. Izberite tiste, ki so vas prepričali s programom, dosedanjim delom in tiste, ki bodo odločno zastopali Vaš glas, Velenjčank in Velenjčanov. Ki bodo zastopali glas vseh in vsakega posameznika.

#OBKROŽI 6 za Suzano Kavaš in #OBKROŽI 12 za ekipo, ki bo delala #ZATE

Ker imamo radi Velenje in je neločljiv del vseh nas. Ker nam ni vseeno. Ker si želimo dvig kakovosti bivanja za vse občanke in občane Velenja in lepšo prihodnost za naslednje generacije.

Ker si želimo Velenje brez klientelizma, korupcije in z odgovornostjo za blaginjo ter javne finance in finančno učinkovito občino.

Ker si želimo Velenje, kjer so ljudje in skrb zanje, za varnost ter za okolje na prvem mestu – Mi vsi smo Velenje. Velenje brez ilegalnih migrantov. Velenje z znižanimi cenami komunalnih storitev

Ker si želimo Velenje, kot prostor, ki bo odprt za podjetništvo, gospodarstvo in kmetijstvo.

Ker si želimo Velenje, kot prostor, ki je razvojno, z odlično prometno infrastrukturo, turistično naravnano, kjer bo bivanje kakovostno. Velenje z letnim bazenom. Velenje s kakovostno komunalno infrastrukturo, cestnimi povezavami, kolesarskimi potmi. Želimo čim prejšnjo izgradnjo 3. razvojne osi.

 

Ustvarjajmo lepši jutri #ZATEVelenje

Skupaj zmoremo več #zateVELENJE